ANKARA / ÇANKAYA - Kıymet Necip Tesal İlkokulu

Kıymet Necip Tesal İlkokulu

Turan Güneş Bulvarı Ürdün Cad. No.7 Oran/ANKARA
Vizyon
Eğitim kalitesi ile tercih edilen, ayrıcalıklı ve mutlu bir okul toplumu olmaktır.
Misyon
Bizler,eğitimin önemine inanırız.Bu yüzden,eğitim kalitesinden ödün vermeden,insan olmanın gerektirdiği sorumlulukları bilen, araştıran, sorgulayan, analitik düşünen, çevresi ile sağlıklı iletişim kurabilen, çağdaş bireyler yetiştirmek için varız.
9:15/14:55
Ulaşım
Kızılay Güven Parktan ORAN ŞEHRİ dolmuşlarına binilip TRT Genel Müdürlüğü durağında inilecek.sağdaki caddenin Ürdün Cad başında. ULUS tan 185 numaralı halk otobüsü veya Belediye Otobüsü ile gelinebilir.Bu otobüsler Kızılay´dan da geçmektedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Turan Güneş Bulvarında TRT´nin karşısındaki sokak olan Ürdün Caddesinden girildiğinde içerde kalmakta ve Yukarı Dikmen Mahallesinde bulunmaktadır.
SIFIR ATIK, OKULUMUZ TEMİZ